EasyCookieInfo

VESTSJÆLLANDS AKVARIE- OG TERRARIE KLUB

Regionens Akva-dag 2013

Akvadagen i september 2013

Regionen Sjællands akvadag i Ølstykke den 15. september var velbesøgt, dog ikke af medlemmer af vatk, men dem der var mødt frem fik to fremragende foredrag for deres entrepenge.

Kun to foreninger kunne/ville stille hold til akva-quiz'en. - Resultatet af quiz'en blev at Ølstykke vandt over Holbæk med 2 overskydende point efter 15 spørgsmål udarbejdet af Benny B. Larsen.

Den afsluttende auktion havde en omsætning på godt 3.200 kr. på 75 auktionsnumre. - Alt blev solgt, det meste til meget lave priser.

parosphromenus_project_logo

Efter foredraget af Helene Schoubye om Parosphromenus Projektet og de smukke lakridsguramier, var der stor interesse for at vide mere om disse ret sjældne fisk og deres truede hapitater i Sydøstasien.

Helene Schoubye har derfor givet os link til sin hjemmeside www.pragtgurami.dk, hvor der er artikler og links til internationale Parosphromenus-sider.

Hvis man er interesseret i at vide mere om lakridsguramier, evt. anskaffe nogen selv, kan man kontakte Helene gennem hjemmesiden eller på telefon 22 54 62 09.

Login

Hvem er online

Vi har 128 gæster og ingen medlemmer online

Annoncører

Kontakt: Klubben | Web-admin | Formand

Copyright © 2015. All Rights Reserved by Vestsjællands Akvarie- og Terrarie Klub.