EasyCookieInfo

VESTSJÆLLANDS AKVARIE- OG TERRARIE KLUB

Tur til Den Blå Planet

denblaaplanet

Søndag den 26. januar 2014 går turen til Den Blå Planet i Kastrup for dem der nåede at tilmelde sig turen.

Klubben reserverede i oktober en rundvisning på Den Blå Planet til at foregå den 26. januar 2014 kl. 13.00. Rundvisningen omfatter en guidet tur i akvariet samt en guidet tur bag kulisserne. Turen blev annonceret i Pragtsmerlingen nr. 7 2013, der udkom først i november. Allerede inden jul var turen næsten udsolgt (kun 1 plads tilbage i skrivende stund).

Der var tilmelding for medlemmer frem til den 16. december, og derefter har der været åbent for tilmelding af andre intresserede.

Interessen har været stor blandt medlemmerne, der i flere tilfælde også har ønsket at tage venner eller familie med. - Det har medført at 24 ud af 25 pladser nu er besat.

Transport

Vi er nogle stykker der mødes på parkeringspladsen ved Bilka Slagelse kl. 10.00 (ved varmecentralen).

Vi regner med at være fremme ved Den Blå Planet, Jacob Fortlingsvej 1, 2770 Kastrup kl. ca. 11.00. - Det giver os tid til se os omkring og til at spise en evt. medbragt madpakke.

Rundvisningen starter kl. 13.00 prc.

Hvis du ikke er interesseret i at køre hjemmefra så tidligt, kan du vælge at køre derind selv, blot skal du være fremme ved indgangen til Den Blå Planet senest kl. 12.45, så vi kan gå samlet gennem billetkontrollen.

Login

Hvem er online

Vi har 112 gæster og ingen medlemmer online

Annoncører

Kontakt: Klubben | Web-admin | Formand

Copyright © 2015. All Rights Reserved by Vestsjællands Akvarie- og Terrarie Klub.