EasyCookieInfo

VESTSJÆLLANDS AKVARIE- OG TERRARIE KLUB

Hjemmebedømmelse i klub og Region

DausjaellandDAU Region Sjælland afholder igen i år en hjemmebedømmelseskonkurrence, der kan bruges af klubberne/foreningerne som klub-/forenings-mesterskaber samtidig.

Konkurrencen foregår søndag den 30. marts 2014.

Deltagerne får forinden tilsendt en deltagerliste via deres mailadresse med angivelse af cirka-tider for besøg hos den enkelte deltager.

Tilmeldingsfristen til Regionen er for klubberne/foreningerne fastsat til lørdag den 15. marts (samme dato i vatk).

Hvis du vil deltage i konkurrencen skal du ved fristens udløb have tilsendt vatk's sekretær et tilmeldingsskema med angivelse af deltagernes navn, adresse, tlf. emailadresse, opstillings-klasse, akvarie-størrelse, plus en fiskeliste og evt. planteliste (tilmeldingsskema han downloades HER).

Efter bedømmelserne offentligør Regionen resultaterne fra bedømmelserne, og klubbernes/foreningernes bedømmelsesansvarlige (klubbens sekretær) tilmelder de akvarier der skal gå videre til DM-bedømmelserne, der finder sted i weekenden 5.-6. april 2014.

Regionen understreger at det er klubberne/foreningerne der har ret (og pligt) til selv at tilmelde akvarier til DM-konkurrencen. Se konkurrencereglerne HER

Login

Hvem er online

Vi har 144 gæster og ingen medlemmer online

Annoncører

Kontakt: Klubben | Web-admin | Formand

Copyright © 2015. All Rights Reserved by Vestsjællands Akvarie- og Terrarie Klub.