Vestsjællands Akvarie- og Terrarie Klub

11-11-2009

VATK – 11-11-2009
 
Kære modtager af
Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklubs Nyhedsbrev
 
 
Det er ved at være et stykke tid siden at du modtog det sidste nyhedsbrev. - Grunden til det er ikke at vi ikke har haft aktiviteter i klubben, men at jeg har haft andet at se til, bl.a. arrangementet af Kredsens udvidede akvadag der fandt sted 30. okt.-1. nov.
Hvis du vil vide mere om hvordan det gik, kan du gå ind på dette link og læse referat fra arrangementet, og se resultater og billeder fra de konkurrencer, der foregik under arrangementet.
 
Vi er nu ved at være sidst på året, og der er kun få aktiviteter tilbage at gøre opmærksom på i dette kalenderår.
Der er
Akvariegruppemøde 

Mødeemne: Ferskvandsrejer
Vi skal have en god snak om emnet, og Bjarne vil på mødet gennemgå forskellige arter og dele ud af sine erfaringer med opdræt af forskellige ferskvandsrejer.
 Dato: Mandag den 23. november
 Mødtid: Kl. 19.00
 Mødested: Klublokalet, Kirkerupvej 18, Sørbymagle, 4200 Slagelse
 Mødet foregår samme sted - Find vej her

og

Julemøde 
Traditionen tro afholdes decembers fællesmøde som en rigtig gang julehygge med gløgg, kaffe, the og æbleskiver - og ikke mindst kammeratligt samvær.
Aftenen sluttes af med auktion over de effekter, medlemmerne har medbragt. - Julemødet plejer at byde på årets største auktion, så medlemmerne opfordres til at tage en masse af deres overskud af fisk, planter og brugt udstyr med.
 Dato: Mandag den 7. december
 Tid: Kl. 19.15
 Mødested: Fælleslokalet, Hvilebjergskolen, Kirkerupvej 18, Sørbymagle, 4200 Slagelse
 Mødet foregår samme sted - Find vej her

  
A'pro'pos kalender. - Jeg vil da også lige gøre opmærksom på Fotogruppens årskalender, der kan købes på et af vore møder, eller kan bestilles via vores hjemmeside. Se kalenderen her - den koster kun 50 kr. (+ evt. porto) i år.
 
Endelig skal jeg da også lige gøre opmærksom på sidste frist for rettidig indbetaling af kontingent for 2010, der er den 15. december 2009. - Vi håber selvfølgelig at I har lyst til at støtte klubben og dermed udgivelse af medlemsbladet igen i 2010.
 
Støt også vore annoncører . . . de er en uvurderlig hjælp i arbejdet med at udgive medlemsbladet.
 
Vi håber I tager godt imod denne lille påmindelse fra klubben. – skulle du/I ønske at blive taget ud af vor mailingliste, kan det gøres ved at sende en mail til klubben på nedenstående link.
 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
 
Med venlig hilsen
samt med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår
 
Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklub
v. Per Kyllesbech Petersen, sekretær