Vestsjællands Akvarie- og Terrarie Klub

06-05-2010

VATK – 06-05-2010

 

Kære modtager af
Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklubs Nyhedsbrev

 

Så er det endelig lykkedes at få udfyldt Havebassingruppens sæsonkalender - eller næsten.
Vi mangler stadig at få udfyldt mandag den 14. juni, så vi vil hermed appellere til medlemmerne om at hjælpe os med at finde nogen, der vil vise os deres havebassin den aften. - Skulle det lykkes, bliver det annonceret her og på hjemmesiden. - Hvis du ikke hører noget, er mødet aflyst.

Havebassingruppens mødekalender 2010 kan hentes på hjemmesiden på dette link (klik på det store billede af programmet).
Som noget nyt, kan du gå tilbage i tiden og se havebassin-programmerne tilbage til år 2000 (klik på de små billeder af programmet).

Alle møder starter som vanligt ud fra Bilka Slagelses parkeringsplads kl. 19.00 undtagen mødet den 31. maj, der starter kl. 18.30. - Sæsonens sidste møde er også atypisk, idet det foregår på en lørdag - den 7. august. Her er der udgangspunkt både fra Bilka Slagelses p-plads (kl. 9.00) og fra p-pladsen ved Føtex Ringsted (kl. 9.30).

Se kort over mødestedet ved Bilka Slagelse her

Havebassingruppens første møde er på mandag den 10. maj.

Forårsturen i år går til de rekreative områder omkring Kongskilde med Kongskilde Fritidsgård som udgangspunkt. - Vi mødes på parkeringspladsen ved Kongskilde Fritidsgård lørdag den 15. maj kl. 9.00. Adressen er Skælskørvej 34, 4180 Sorø.

Husk også at sætte kryds i kalenderen og tag med til klubbens sommerfest der holdes hos Helle og Frank lørdag den 13. august. - Tilmelding senest søndag den 1. august til:

Frank Johansen, tlf. 32 11 33 84 eller mail: HER

 

Vi håber I tager godt imod denne lille påmindelse fra klubben. – skulle du/I ønske at blive taget ud af vor mailingliste, kan det gøres ved at sende en mail til klubben på nedenstående link.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Med venlig hilsen
Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklub
v. Per Kyllesbech Petersen, sekretær