Vestsjællands Akvarie- og Terrarie Klub

20-10-2011

VATK – 20-10-2011

 

Kære modtager af

Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklubs Nyhedsbrev

 

Medlemsbladet Pragtsmerlingen afleveres til Postvæsenet i morgen mandag og skulle således være ude hos medlemmerne i første halvdel af uge 44.
Bladet er det sidste i år og indeholder bl.a. en opfordring til medlemmerne om at forny deres kontingent, og således modtage bladet det næste år. - Betalingsfristen er sat til 12. december.
Bestyrelsen har i år byttet det traditionelle julemøde ud med en opfordring til medlemmerne om at deltage i en julefrokost 2. dec. (for egen regning) sammen med bestyrelsen. - Der er tilmelding til dette arrangement senest 30. november. - Se mere på side 3 i bladet.
 
Månedens arrangement er et besøg hos en inkarneret cichlidemand, Thomas Breuning i Fensmark den 24. november. - Også her er der tilmelding (senest 20. november).
 
For de terrarie-interesserede har vi fået en invitation fra Dansk Amfibiecenter til en øgledag den 6. nov. på Den kgl. Veterinære Højskole. - Her skal tilmelding ske hurtigst muligt a.h.t. arrangementets gennemførelse. Se mere om arrangementet på vedhæftede fil (pdf).
 
DAU Region Sjælland har netop i dag afholdt deres Akva-dag i Karlemoseparken, hvor der var 58 betalende deltagere - desværre uden deltagelse af medlemmer fra vatk, udover Bjarne Larsen der holdt et rigtig godt foredrag om pasning og opdræt af rejer, og undertegnede. - En iøvrigt god og vellykket dag i hobbyens tegn.
Dagen startede med en akva-quiz med deltagelse af hold fra Gersagerparken, Holbæk, Karlemosen, og Ølstykke. - Holbæk vandt dysten over Ølstykke med Karlemosen på 3. pladsen og Gersagerparken på 4. pladsen.
Dagen sluttede, efter et ligeledes godt foredrag v. John Møller Andersen, Roskilde Akvarieforening om opdræt af selskabsakvariets fisk, med en stor auktion med over 100 auktionsnumre.
 
Her på falderebet skal da også lige nævnes at der den 6. november afholdes akvariemesse i Køgehallerne. - En begivenhed der er arrangeret af Michael Næblerød Jørgensen, rejeshoppen.dk. - Der vil være over 150 meter stande fyldt med alt til akvariet og en masse spændende og sjældne fisk, samt en udstilling af sjældne orchideer.

Sted: Køgehallerne - Ved stadion 2 - 4600 Køge
Åbningstiden: Fra klokken 10-15 
Entré: 30 kr. pr. Person børn U/12 gratis entré 
Se mere på messens hjemmeside:  www.mnj-messe.dk

 
 

 

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er medlem af klubben eller fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet via klubbens hjemmeside. 
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det på nedenstående link.

Afmelding af nyhedsmail

 

 

Med venlig hilsen

Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklub

v. Per Kyllesbech Petersen, sekretær