Vestsjællands Akvarie- og Terrarie Klub

26-05-2014

VATK, den 26. maj 2014 

 
Kære modtager af
Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklubs 
nyhedsbrev

 

Siden sidst har Allan Morgen deltaget i og vundet danmarksmesterskabet i Klasse 2 ved DAU's DM i hjemmebedømmelse.

Se alle resultater, billeder og video fra regions-konkurrencen HER (der blev ikke lavet billedmateriale ved DM)
Tillykke endnu en gang til Allan.

Næste aktivitet i klubben er på lørdag den 31. maj. - Det er forårsturen der i år foregår som en "københavnertur" med afslutning i Botanisk Have, hvor det er planen at vi spister vores medbragte mad (hvis vejret tillader det).
Turen starter fra Bilka Slagelses parkeringsplads (ved varmecentralen) kl. 9.00. - Klubben køber morgenbrød som indtages på 1. rasteplads efter 35 Ringsted Øst (Kværkeby Syd), hvor man også kan støde til, hvis det er mere belejligt. - Tag selv kaffe/te med.
Derefter kører vi til København hvor vi besøger et par akvariebutikker.
Tilmelding i dag til Mette på tlf/sms 6111 2256 eller mail.
 
Husk Havebassingruppens møder i juni - Se programmet HER. - Datoerne er 11. 18. og 25. juni (tilmelding dagen før til John på tlf/sms 6111 2271 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Vi har endnu ikke fundet emner til besøgssteder i august, så I opfordres hermed til at melde ud til John, hvis I har kendskab til steder vi kan besøge.
 
Ud over ovennævnte har vi arrangeret en tur til Hov Vig lørdag den 14. juni, hvor vi skal se om der stadig er daphnier tilbage, så vi kan få noget godt levende foder til vores akvariefisk. Daphnierne har været der i nogen tid, så vi håber der stadig er nogen tilbage den 14 (husk spand og fangstnet).
Vi starter fra Bilka Slagelses parkeringsplads (ved varmecentralen) kl. 10.00. - Klubben køber morgenbrød som indtages på rastepladsen på Nykøbingvej (Amtsvejen) lige efter Jyderup (KORT), hvor man også kan støde til, hvis det er mere belejligt. - Tag selv kaffe/te med.
Tilmelding til Per senest tirsdag den 10. juni på tlf./sms 2588 3354 eller mail.
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er medlem af klubben eller fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet via klubbens hjemmeside. 
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det på nedenstående link.

Afmelding af nyhedsmail

 
Med venlig hilsen
Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklub
v. Per Kyllesbech Petersen, sekretær