Vestsjællands Akvarie- og Terrarie Klub

11-06-2014

VATK, den 11. juni 2014

 

Kære modtager af

Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklubs

nyhedsbrev

 

Husk Havebassingruppens møde hos Ole Christiansen i Strøby onsdag den 11. juni (i aften) med afgang fra Slagelse kl. 18.00. Tilmelding kan nås endnu til John på tlf/sms 6111 2271.

Gruppens næste møde er 18. juni hos Lis Nordgaard i Slagelse.

Mødet 25. juni er foreløbig aflyst, da Erik Lundemann har måttet melde afbud. - Skulle vi finde en afløser, vil dette blive meldt ud i et nyhedsbrev og via sms til dem der er tilmeldt denne service.

Tilmelding til havebassinmøderne er dagen før til John på tlf/sms 6111 2271 eller mail.

Vi har endnu ikke fundet emner til besøgssteder i august, så I opfordres endnu en gang til at melde ud til John, hvis I har kendskab til steder vi kan besøge.

Ud over ovennævnte har vi arrangeret en tur til Hov Vig lørdag den 14. juni, hvor vi skal se om der stadig er daphnier tilbage, så vi kan få noget godt levende foder til vores akvariefisk. Daphnierne har været der i nogen tid, så vi håber der stadig er nogen tilbage den 14 (husk spand og fangstnet).

Vi starter fra Bilka Slagelses parkeringsplads (ved varmecentralen) kl. 10.00. - Klubben køber morgenbrød som indtages på rastepladsen på Nykøbingvej (Amtsvejen) lige efter Jyderup (KORT), hvor man også kan støde til, hvis det er mere belejligt. - Tag selv kaffe/te med.

Tilmelding til Per senest torsdag den 12. juni på tlf./sms 2588 3354 eller mail.

 

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er medlem af klubben eller fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet via klubbens hjemmeside.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det på nedenstående link.

Afmelding af nyhedsmail

 

Med venlig hilsen

Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklub
v. Per Kyllesbech Petersen, sekretær